Ana sayfa Annelik Elsanatları Haberler Magazin Dünya Magazin Türkiye Moda Ressamlar Seramik Tiyatro Sinema Yazılar Yemekler

Sibel Can Güre kimdir

Sibel Can resimleri

1 Ağustos 1970 tarihinde İstanbul'un Karagümrük şemtinde doğan Sibel Can'ın gerçek adı Sibel Can Güre'dir. Babası da müzisyen ve kemancı olan Sibel Can henüz 13 yaşındayken Viyana'da dansçı olarak sahneye çıktı. Babası Engin Cangüre ile birlikte Türkiye'nin çeşitli illeri ve Türkiye dışında pek çok turne etkinliğinde yer alan Sibel Can'ın annesi Emine Gül Sezer Cangüre'dir. Çeşitli gazino fuar televizyon programı ve dizide rol alan Sibel Can bir çok filmde oynadı ve müzik albümü çıkarttı. Yıllar içinde pek çok sevilen şarkıyı seslendiren ünlü şarkıcının Hakan Ural ve sonra da Sulhi Aksüt'den olan çocukları vardır.

Öne çıkan bazı Sibel Can şarkıları

Ağladım Olmadı, Akşam Sefası, Alçak, And İçelim, Anladın Sen Onu, Aşık Olma, Aşk Yolcu, Aşkımız İçin, Aykırı Çiçek, Ayrılık,
Şarkısı, Bence Talih, Benim Yerime De Sev, Berivan, Bıktım Artık, Bir Sıkımlık Canım Vardı, Bugünlerde, Canım Benim, Canım
Efendim, Cemrem, Çakmak Çakmak, Çek Git Başımdan, Daha Yolun Başındayım, Dost Bildiklerim, Eledim, Elveda Aşkım Sana, Emret
Öleyim, Eski Toprak, Ev Seçelim, Gel de Kıyma (Özledin Mi), Gümüş Kurşun, Hey Adamım, İstanbul'u Efkar Bastı, Kanadı Kırık, Padişah, Aşk, Kanasın, Kendim Düştüm, Kime Ne, Lale Devri, Limoni, Melekler, Nehir Gözlüm, Neredesin Sen, Ölürüm, Padişah (Bu
Devirde), Sakın Sevme Beni, Sen Benimsin, Sen Gelmez Oldun, Sen Olamazsın, Sevmekten Kim Usanır, Sonbahar, Su Bile Yok Sana,
Unuttu Seni, Utanacaksın, Üşüyorum, Yalnızlar Treni, Yar Yar, Yaralım, Yaz Günü (Sen Değil Misin), Yetim Yavrum, Yetmiyor,
Zalim, Firarim

Sibel Can filmleri

Kaldırım Çiçeği
Gülüm
Bize Ne Oldu
Berivan

Sibel Can Diskografi

Günah Bize (1987)
Bulursun Beni (1988)
Rüyalarda Buluşuruz (1989)
Hasretim (1990)
Bir Güneş Batışında (1991)
Seni Sevmek (1992)
Hayat Devam Ediyor (1993)
Hatırasıdır (1994)
Şarkılar da Senden Yana (1995)
Bu Devirde (1997)
Daha Yolun Başındayım (1999)
Sibel Can Şarkıları (2000)
İşte Türk Sanat Müziği İşte Sibel Can (2000)
Canım Benim (2001)
Sen Benimsin (2003)
Özledin mi? (2005)
Akşam Sefası (2007)
Benim Adım Aşk (2009)
Seyyah (2011)
Meşk (2012)
Galata (2014)
Arabesque (2016)
Yeni Aşkım (2018)

Sibel Can Filmografi

Sibel Can sinema filmleri
2002 Papatya ile Karabiber

Sibel Can televizyon programları

1996 Kaldırım Çiçeği
1997 Gülüm
1998 Sibel
2002 Berivan
2005 Saklambaç
2006 Ah İstanbul
2016 O Ses Türkiye'de Jüri üyesi
2016 Sibel Can'la Yılbaşı Özel
2017 Sevda'nın Bahçesi

grafiksaati.com[at]gmail.com  |  gizlilik politikası